Izdelano z občutkom

O podjetju

 

MINES IB d.o.o. je proizvodno in trgovsko podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo, ki ima svoj sedež v eni najlepših slovenskih dolin, v Soški dolini, v majhnem in turistično izjemno popularnem mestecu Bovec. Svojo prihodnost gradimo z vzpostavitvijo močnih partnerskih odnosov tako z našimi dobavitelji kot tudi z našimi kupci. S kakovostjo proizvodov in storitev skrbimo za popolno zadovoljstvo naših končnih kupcev po celem svetu.

Dobro motivirani sodelavci, dobri medsebojni odnosi, proces stalnega usposabljanja, novim idejam vedno odprto delovno okolje ter kakovosten sistem vodenja, ki je skladen s standardi kakovosti po ISO standardu 9001:2015, so nam garancija za razvoj podjetja in doseganje čim boljših poslovnih rezultatov tudi v bodoče.

Ukvarjamo se s proizvodnjo in trženjem majhnih, tehnološko visoko zahtevnih kovinskih izdelkov po načrtih kupcev ali izdelkov, skladnih s standardi, s proizvodnjo in trženjem izdelkov vodovodnega programa ter s prodajo izdelkov za varilno tehniko. Temu lahko dodamo tudi zastopanje slovenskih podjetij na tujih trgih.

Poleg proizvodnje in prodaje za vas opravimo tudi tehnološki razvoj izdelka, poiščemo najprimernejšo cenovno rešitev. Dobavljamo pravočasno, tudi po sistemu direktnih dobav JIT (Just in Time). Pri vsem tem pa ne zanemarjamo niti post prodajnih aktivnosti, s katerimi še dodatno pridobivamo na zaupanju naših cenjenih strank.

Zakaj torej izbrati nas?

Ker smo enostavno najboljši!
Smo ekipa, ki nas odlikuje prijaznost, znanje, strokovnost, čut za potrebe kupcev ter hitra odzivnost. V kvaliteto naših izdelkov tako verjamemo, da jih pospremimo z do 6 let garancije. Zavedamo se, da si vsak zasluži najboljše, zato so naši izdelki iz le najboljših materialov, okolju prijazni in na voljo po dostopnih cenah.

Najboljši!

Zgodovina